Våre trenere

Kevin Brandon Alvez Raaen – Kevin har vært trofast spiller og trener hos Sørsia i mange år. Etter et avbrekk i USA, kom han tilbake i fjor, og leder flere av våre lag og inspirerer til basketglede. Kevin er ferdig med Trener I utdannelsen sin, og er en av rekruttene inn i Nidaros Jets, byens elitelag på herresiden.

Efatsadat Lellahi er vår nye trener for jentene. Hun er flerspråklig, og behersker engelsk, persisk, dari og arabisk.
Hun er også tungt utdannet, har en bachelor innen Physical Education and Sport Science, og tar nå en master innen Physical Health Movement på NTNU. I tillegg har hun en grad fra Islamic Azad University, og er sertifisert Lifeguard level 3 (svømming)
Vi gleder oss til en sesong med Efatsadat.

Feodor Paramonov – Feodor spiller på vårt junior lag, og også en av våre unge trenere. Han er veldig flink og god med barna våre, og er underveis i Trener I utdanningen.

Phillip Elias Mikkelsen er nå vår assistenttrener, og trener de alle minste sammen med Feodor. Han er pliktoppfyllende og alltid positiv, og er nå EB trener, med godkjent kurs.

Sebastian Edvard Flå er trener og assistent til Feodor på gruppene u13 og U14. Sebastian er under utdanning som barne -og ungdomsarbeider, og vi er glade for å ha ham med på laget.

Roger Barclet er nå inn under både trener og dommerutdanning, og deltar som trener på forskjellige lag der det er behov. Roger har spilt basketball tidligere, og vi er glade for å ha Roger i team Sørsia.