Våre trenere

Daniel Løvland – vi ønsker Daniel velkommen til Sørsia. Daniel har en enorm bredde i sin kompetanse, og kjenner til basketmiljøet i Trondheim over lang tid, og vi er så glade for den erfaringen han tar med inn i Sørsia Basketballklubb. Daniel er, i tillegg til trenerutdannet, også dommer i Basketball.

Mats Selboe – Mats kommer til Sørsia Basketballklubb i år som et friskt vindpust. Han er en dreven basketballspiller, særdeles dyktig, og spiller på Nidaros Jets og er tatt ut på Norges landslag, hvor han også spilte forrige sesong. Mats er også utrolig flink med barna, skaper stemning og trivsel.

Kevin Brandon Alvez Raaen – Kevin har vært trofast spiller og trener hos Sørsia i mange år. Etter et avbrekk i USA, kom han tilbake i fjor, og leder flere av våre lag og inspirerer til basketglede. Kevin er ferdig med Trener I utdannelsen sin, og er en av rekruttene inn i Nidaros Jets, byens elitelag på herresiden.

Thomas Westerlund – Thomas er både trener og styremedlem, og vil i løpet av sesongen 2021/2022 bidra til Sørsia med både trenerskills, humør og administrative verv.

Efatsadat Lellahi er vår nye trener for jentene. Hun er flerspråklig, og behersker engelsk, persisk, dari og arabisk.
Hun er også tungt utdannet, har en bachelor innen Physical Education and Sport Science, og tar nå en master innen Physical Health Movement på NTNU. I tillegg har hun en grad fra Islamic Azad University, og er sertifisert Lifeguard level 3 (svømming)
Vi gleder oss til en sesong med Efatsadat.

Feodor Paramonov – Feodor spiller på vårt junior lag, og også en av våre unge trenere. Han er veldig flink og god med barna våre, og er underveis i Trener I utdanningen.

Phillip Elias Mikkelsen er nå vår assistenttrener, og trener de alle minste sammen med Feodor. Han er pliktoppfyllende og alltid positiv, og er nå EB trener, med godkjent kurs.