Våre trenere

Mats Selboe – Mats kommer til Sørsia Basketballklubb i år som et friskt vindpust. Han er en dreven basketballspiller, særdeles dyktig, og spiller på Nidaros Jets og er tatt ut på Norges landslag, hvor han også spilte forrige sesong. Mats er også utrolig flink med barna, skaper stemning og trivsel.

Kevin Brandon Alvez Raaen – Kevin har vært trofast spiller og trener hos Sørsia i mange år, og i fjor realiserte han drømmen om et år i USA. Vi er så glade for å ha Kevin tilbake, og også han er i ferd med å ta utdannelsen som Trener I. Kevin er utrolig dyktig til tross for sin unge alder, og vi er glade for å ha ham med i trenergruppa.

Thomas Westerlund – Trener for U19 og senior. Mer info kommer.

Burak Kizilirmak – Burak har også vært hos oss i flere sesonger, og er også en fremragende spiller. Burak har parallell spilletilatelse og debuterte for Nidaros Jets i BLNO serien forrige sesong.

Feodor Paramonov – Feodor spiller på vårt U19 lag, og også en av våre unge trenere. Han er veldig flink og god med barna våre, og tar utdanning som Trener I. 

Erkam Bulduk – Erkam spiller på vårt U19 lag, og også en av våre unge trenere. Han er veldig flink og god med barna våre, og tar utdanning som Trener I.