Sørsia Lions G16 sikrer seriemesterskapet i region

Av: Rune Nordskag

Sørsia Lions G16 steg triumferende til topps som seriemestere i dagens oppgjør, etter en overbevisende seier på 95-55 over erkerivalen Sverresborg Hoops G08-1. Kampens begynnelse var preget av jevnspill, men det var først godt inn i den andre perioden at Sørsia løsrev seg fra motstanderen. Med en imponerende innsats fra guttene, kan vi med stolthet bekrefte at de virkelig har fortjent denne triumfen.

Sesongen for U16-laget startet med en imponerende visning på Ranheimscup i september, der de nådde finalen mot Hoops, til tross for en uheldig slutt. Denne erfaringen viste seg å være verdifull, og laget har siden da demonstrert sin dominans i regionen gjennom seriespillet. Under NM-sluttspillkvalifiseringen i Molde i november, var det ingen tvil om hvem som regjerte i Midt-Norge. Nå retter laget blikket mot NM-sluttspillet i Ammerud i april.

Med kun syv spillere, som har markert seg på flere nivåer, inkludert U17, U19 og til og med senior, er lagets prestasjoner intet mindre enn imponerende. Skader har blitt holdt på et minimum, og treningsengasjementet har vært imponerende gjennom hele sesongen. En stor takk rettes til trenerne William og Per David for deres uvurderlige bidrag til lagets utvikling og de fantastiske resultatene denne sesongen. Alt i alt har laget levert en strålende sesongprestasjon.

Skribent: Pål Leraand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *