Om oss

En fargerik klubb som elsker basketball og vi tilbyr basket for alle aldersgrupper. Basketball er en internasjonal idrett, og vi ønsker alle barn og unge i området Tiller, Heimdal, Kolstad, Saupstad, Kattem, Flatåsen, Leinstrand, Melhus, Klæbu og omegn velkommen.
Akkurat nå har vi 21 nasjonaliteter i klubben vår, og vi verdsetter dette høyt. Her finner du mennesker fra alle verdenshjørner, og vi har fokus på inkludering og fellesskap, med motto om at fellesskap er felles skapt.

Klubben arrangerer faste treninger, deltar i seriespill i flere årsklasser, har arrangement av cup og andre idrettsarrangement.
Basket er gøy, basket er inkluderende og basket er for alle, og har du lyst til å være med å forme klubben, er du hjertelig velkommen til å være med på det.

Vår hjemmearena er Husebyhallen, men avhengig av tildeling av halltid fra kommunen, kan vi også tilby noen treninger i gymsaler på forskellige skoler til de minste.

Og så må vi ta med at vi alltid ønsker sponsorer og samarbeidspartnere velkommen, vi trenger både hender og penger, det vil være et kjærkomment bidrag, og du får verdens beste payback, nemlig et fellesskap og idrettsglede du kan lete lenge etter.