Invitasjon til fagkveld for idretten ved Rosenborgklinikken Fysioterapi avdeling Lade

Invitasjon til fagkveld for idretten ved Rosenborgklinikken Fysioterapi avdeling Lade. 2. september på Koteng Arena (Haakon VIIs gate 2b)

Innhold Er din idrettsklubb interessert i å lære mer om idrettsskader og forebyggende tiltak? Kom på vår åpne fagkveld for å få en innføring i forebyggende arbeid, og et fysioterapeutperspektiv på opptrening etter skader. Hvem passer denne kvelden for? Foredragene passer for de som er engasjert i idretten, og er opptatt av at utøverne skal holde seg skadefri. Det vil bli presentert interessante tema for breddeidretten, samt et innlegg fra RBKs medisinske koordinator Haakon Schwabe, hvor toppidrettsperspektivet også kommer frem. Det er et begrenset antall plasser, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Gi likevel gjerne tilbakemelding dersom din klubb er interessert i å stille på denne kvelden. Rosenborgklinikken ønsker å samarbeide med idrettsklubber i Trondheim for å øke kompetansen i breddeidretten.

Program

18.00: Registrering Ø Bli kjent, kaffe og frukt.

18.10: Liv-Miriam, Magnus og Vebjørn: Akutte idrettsskader: Hva bør gjøres ved akutte skader? Ø Etterfulgt av spørsmål

18.45: Vidar og Fredrik: Belastningsskader Ø Spørsmål

19.15: Haakon: “Return to play”-prinsipper.

19.45: Spørsmål: dele erfaringer til slutt.

Håper du/dere ble nysgjerrig, og at vi sees til en innholdsrik ettermiddag 2. September 2019.

På vegne av Rosenborgklinikken Fysioterapi, ønsker våre fysioterapeuter dere velkommen: Vebjørn Vingsand (Rosenborgklinikken og Trondheims Ørn) Fredrik Paulsberg (Rosenborgklinikken) Vidar Guttormsen (Rosenborgklinikken) Liv-Miriam Nordtømme (Rosenborgklinikken) Magnus Myrvold (Rosenborgklinikken) Haakon Schwabe (Rosenborgklinikken og Rosenborg Ballklub)

Skribent: Torkild Ulvøy Resheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *