Inspirerende dag med landslagstrener og sportsjef i NBBF

Kjære basketvenner!
I dag har Sørsia Basketballklubb hatt en fantastisk herlig dag!

Vi fikk nemlig en dag  i hallen med sportssjef i NBBF, Brent Hackman.  Hans energi og høye kompetanse gjorde denne søndagen helt spesiell.

Vi startet med en samling for trenere og assistenter, og her var det mange gode tanker og mange spørsmål. Det ble skapt god dialog, og det sies at han hadde noen skikkelig gode ideer på blokka.
Og, felles for alle, var at vi synes basket er verdens beste sport.
Og når hjertet er på plass, så er det mye som kan skapes.

Så møttes en hel gjeng på banen – alle aldersklasser, fra 8 år til 28 år trente sammen.
Det var utrolig gøy å se dynamikken som oppsto når så mange, på tvers av alder, trente sammen. Man lærte mye om at de samme øvelsene, men med individuelle tilpasninger, fungerer godt for alle. Det er bare om å gjøre å være kreativ. Dette var fascinerende, ikke bare for spillerne, men også foreldre som tok turen for å sjekke ut treningen med landslagstreneren. Alle syntes det var et flott skue å se så mange glade barn i hallen i dag.
Det er nettopp dette som er så viktig, nemlig å ha det gøy sammen, og likevel tenke både bredde og topp.

Etter endt trening ble det servert kilovis med pølser i brød, før nesten alle fortsatte å trene på egenhånd. Pr skrivende stund er vi ikke sikre på om vaktene i Husebyhallen har fått ut alle enda, for foreldrene fikk ikke med seg barna hjem. Vi setter dette besøket svært høyt! For en klubb som oss, med mange unge trenere, og sultne spillere, er dette en dag vi ikke kommer til å glemme med det første.

En stor takk rettes til NBBF som laget denne dagen for oss i Sørsia,
klubben og idretten i vårt hjerte <3

Skribent: Andreas Noteng

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *