Det gikk veien…… Sørsia ble Norges Mestere i U15 klassen i 3×3

Det var en lang vei, og kjøre til Oslo for å spille bare 3 kamper.

Men hjem turen var så mye lettere, selv om lasten var større!

Gutta tok jobben veldig seriøst! Tror ikke det var mange minuttene i løpet av helga, de ikke tenkte basket, trente og tøyde…. 

Det viste styrke på banen!

Første kamp 21 – 0. Motstanderne skjønte ikke hva som skjedde. Det var en makt demonstrasjon som ingen andre viste på NM i alle klasser. Kampen var over på ca 8 minutter…

Kamp 2, ble avlyst da motstanderne ikke møtte opp!!

Den tredje kampen, ( som var en semifinale! ) ble ikke noen dårlig prestasjon heller!  Litt jevnere en den første men… 19 – 3.. mot et lag jeg hadde trodde ville være mye sterkere en de vi møte først!

Så til finalen!

Finale Gutta Boys mot Sørsia. Nå har vel bildet røpt utfallet. Men det kan nevnes at Gutta Boys kom best i gang. Vi var vel under med 6 poeng ut i kampen. Så våknet gutta våre. De bare gnagde seg inn på. Når Gutta Boys droppet en 2 poenger, og Oslo gutta på tribunen sto å slo seg på bryste… Ja da svarte vi momentant, med å droppe en 2 poenger. Nå det ble gjentatt kort tid etter på. Ja da skjønte selv de fleste på tribunen, at dette kan bli et smertefullt tap mot de gutta utenbys fra. Og det ble det!

Spillere fra NTNUi og Singsaker, var med å heie oss frem! Takk for at dere var der sammen med oss!

Gutta Boys 19 – Sørsia 21

Gratulerer med seieren gutter!

Gratulerer som Norgesmestere i U15 3X3 basket!

Gratulerer til Sørsia! Gratulerer til Midt-Norge… Nå må vi bare stå på og bygge opp basket sporten videre Nord for Dovre også!

Skribent: Pål Leraand

1 tanke om “Det gikk veien…… Sørsia ble Norges Mestere i U15 klassen i 3×3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *