ÅRETS NYHET-SØRSIABURGER

Oh, happy day: I dag, 2. August 2021 kl. 18.00 lanserer Sørsia Basket
den første Sørsiaburgeren noensinne.

Vi har i løpet av sommeren innledet et fantastisk samarbeid med Stjernegrillen, som er kjent for å levere byens beste burgere.
De, i samarbeid med Sørsia Basketballklubb, har nå designet SørsiaBurgeren. Den inneholder ikke svin, men godt og næringsrikt storfekjøtt, og er tilsatt nydelige smaksingredienser som bla nachos chips, jalapeno og mye deilig ost.

Som medlem hos Sørsia Basketballklubb, får du 10% rabatt på SørsiaBurgeren, og klubben får også payback, slik at du også støtter klubben om du bestemmer deg for å spise byens beste burger, som ligger i vårt nedslagsområdet, midt i Heimdal Sentrum, nærmere bestemt Søbstadveien 3.

Burgeren er tilgjengelig fra 2. august kl. 18.00,
så løp og kjøp, den er virkelig god!

Er du ikke medlem hos oss, kan du bli støttemedlem via denne linken https://club.spond.com/landing/signup/sorsia
eller du kjøper til normal pris og støtter Sørsia Basketballklubb uansett.

Litt om Sørsia Basketballklubb
Klubben holder til sør i Trondheim, og vår hjemmearena er Husebyhallen, men kan ha treningstider også i andre haller/skoler i vårt område.
Vi er en klubb md ca 150 medlemmer, og vi har lag i seriespill i nesten alle årsklasser.
Vårt fokus er at ”alle skal med” og vi skal sammen skape den klubben vi liker, og vi liker mangfold, inkludering og vennskap.

Litt om Stjernegrillen- byens beste burgerhouse:

Byens beste grill ligger altså på Heimdal, nærmere bestemt Søbstadvegen 3 på Heimdal. Stjernegrillen ble startet av Roy Stjerne i 1996, og hans sønn Kim Stjerne og Nils Bolkan videreførte Stjernegrillen i 2016.
Stjernegrillen er omtalt som byens beste burgerrestaurant, og flyttet fra den lille hvite boden på Heimdal og inn i større lokaler i Søbstadveien 3, hvor du også kan sitte ned og nye maten eller du kan ta den med hjem.


Skribent: Torkild Ulvøy Resheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *