Åres først Sørsia tur…

Som lagledere for U15, U16 & U19, Så har det vært en tung oppgave å prøve å ro i land en tøff borte helg, i Molde og Ålesund. Jobben med å skru sammen en plan for en slik tur er utfordrende nok i normale tider, men i disse tider… Koronaen satte skrekk i oss alle! Hvor mange har hatt korona, og hvordan er formen deres? Når det meltes at toppen av kurven skulle være samtidig med turen, så står utfordringene i kø! «in the eye of the storm», er noe som kommer opp i mitt hode! Og for de som vet hva det egentlig betyr, så kan det være bildet på denne turen!

«In the eye of the storm», er begrepet for den vindstille og utrolige roen som er midt i sirkelen på en virkelig stor storm. Med 2 års korona pandemi, så kom denne roen som en gave. Men den største gaven er at vi har noen virkelig flotte gutter, som er så omsorgsfulle for værandre, og eksemplariske å ha med på tur! Det er en glede å ha de med seg! Vi unngikk det store mannefallet av korona, men naturligvis så fikk vi ikke med oss alle. Noen falt fra i siste liten, og noen sleit veldig av ettervirkningene etter nettopp å ha vært syke. Men alt i alt, så kom vi mye bedre ut av det, en fryktet!

U16 mot Molde…

Men for noen kamper vi fikk med oss. Tap eller vinn, vi fikk med oss mye god erfaring, og mye vi kan jobbe videre med.

Nok en gang, tusen takk gutter, for at dere er så flotte å ha med seg! Dere gjorde dette til noen virkelig verdi fult for oss alle!

Takk til Arctic, bussen og en god sjåfør ble en viktig faktor i at denne turen gikk så bra

Hilsen

Camilla, Pål & Elin

Skribent: Pål Leraand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *